Въпреки  различията помежду ни, от нас се изисква отговорност и

...
Въпреки  различията помежду ни, от нас се изисква отговорност и
Коментари Харесай

ИТН към ГЕРБ: Виновни сме, че не спряхме Промяната навреме

Въпреки  разликите посред ни, от нас се изисква отговорност и решения. Не можем да си позволим предварителни избори, тъй като това в допълнение би дестабилизирало страната, съобщи Десислава Атанасова на срещата на ГЕРБ с Има Такъв Народ в Народното събрание. 

Това би посочило, че политическата класа се е изчерпала откъм хрумвания и благоприятни условия. Ако не намерим допирни точки, това би било изходът, добави шефът на ПГ на ГЕРБ. 

Ние от Има Такъв Народ още преди тези избори казахме, че ще подхождаме градивно и практично. Ние като ПГ ще подкрепим всяка добра концепция, вместо да робуваме на идеологически щампи. Което предложение е положително,очаквайте поддръжка, даде обещание Тошко Йорданов.

Надявам се диалогът да е градивен, не идеологически съкрушен, гласоподавателите са ни изпратили тук да вършим работа, не да се караме, съобщи той.

Йорданов изясни, че диалозите на ГЕРБ с ПП-ДБ  в профил изглеждаха безмислени и странни. Не зная  какво единодушие сте постигнали, вметна шефът на ПГ на Има Такъв Народ.

И съобщи в прав текст: Ситуацията в страната е неприятна, с помощта на Асен Василев. Носим виновност че бяхме техни партньро и не ги спряхме задоволително рано.

Няма да подкрепим Политическа партия повече, отсъди Йорданов.

Всички пазари демонстрират, че сме в режим на беззащитност. Имаме рецепта, въпреки да не е универсална, заявиот своя страна Томислав Дончев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР